Omdat de herinneringen aan vele oude (niet meer bestaande) voetbalverenigingen uit de Haagse regio nog steeds zo intens zijn bij de oud-leden en vele voetballiefhebbers, willen wij met onze website via merchandising diversen artikelen op de markt gaan brengen. Om te beginnen deze fantastische “De Haagse Voetbalhistorie” mok!Om je tijdens deze wintermaanden thuis lekker op te warmen met een kop thee, koffie of warme chocolademelk, dan drink je dit toch uiteraard met deze unieke Haagse Voetbalhistorie Mok? Voor slechts 10,00 per stuk. Bij afname van 4 mokken rekenen we 35 euro. Koop bij ons dus een mok en ondersteun hiermee de website.

Van deze mokken moet ik er minimaal 50 inkopen en dat heb ik als test ook gedaan. Slaat deze merchandising onder de voetballiefhebbers uit de Haagse regio aan dan kan (wil) ik ook mokken met logo’s van oude (niet meer bestaande) clubs “op de markt” gaan brengen. Van iedere club moet ik er dan dus ook minimaal 50 inkopen.
Voorbeeld RVC mok!

Heeft u interesse? Mail dan naar ons emailadres: haagse.voetbalhistorie@gmail.com

Met deze Haagse Voetbalhistorie merchandising heb ik nog veel meer plannen zoals het inkopen van o.a. met mini-tenues, sjaals en vaantjes. Dit is allemaal mogelijk maar eerst wil ik kijken of hier animo voor is.

Hoop op veel reacties zodat al die mooie oude voetbalclubs gewoon weer in het Haagse straatbeeld, huiskamers, cafés en koffiehuizen zichtbaar worden!

Rob Pronk