Het is, vanuit onze kant, even wat stilletjes op de site en op onze social media kanalen. U hoeft niet ongerust te worden maar momenteel zijn wij op de achtergrond druk bezig met allerlei zaken. Binnenkort kunt u weer een nieuwe prachtige aquarel tekening van onze Koos Vellekoop verwachten. En we gaan u zeggen, deze gaat u weer geweldig vinden.
(RVC A-1)

Verder zijn we nu enorm druk met de voorbereidingen van ons nieuwe boek. Vooral het sorteren van de geschikte (en vooral unieke) foto’s zijn we zorgvuldig mee bezig. En wij moeten bekennen, we hebben al heel veel geschikte foto’s uit de Haagse voetbalhistorie klaar liggen. Zoals zo vaak aangegeven, voor ons telt iedere voetbalvereniging uit de Haagse voetbalhistorie. Probleem is dat van “de grote clubs” altijd al veel foto’s zijn gemaakt maar van de “kleinere HVB-clubs” dus niet veel. Daarom zijn wij nog steeds op zoek naar foto’s van juist deze clubs.

Het is mooi om te constateren dat steeds meer mensen (oud clubleden) ons helpen naar de zoektocht naar foto’s van “kleinere” Haagse clubs, die helaas veelal niet meer bestaan. Zo kregen we van de week een prachtige elftalfoto van de v.v. Vliethage. Deze komt dus sowieso in ons boek.

Dus zijn er nog oud-leden van o.a. BWS, vv Tempo, Azzurri, BIZON, Escher-Boys, GDS, Juventas, Ornas, PGS, PZH, SVS’70, Takdier Boys, VOGEL, WVS en Westerkwartier (om er maar een paar te noemen!) laat dit ons dan aub weten. U zou uw oude cluppie toch ook graag willen terugzien in ons boek!

Team Haagse Voetbalhistorie