Wat is het toch geweldig om te constateren dat steeds meer voetballers uit de Haagse voetbalhistorie met een eigen bedrijf het nut van onze website inzien en daarmee graag hun naam (en financiële steun) willen verbinden.
Bij deze verwelkomen wij vol trots Mario de Boer met zijn bedrijf L&B Handelsonderneming, groothandel in restpartijen merkkleding en schoenen als nieuwe sponsor van ons project Haagse Voetbalhistorie.

Mario de Boer kunnen we omschrijven als “mister” VCS want ruim 35 jaar lang was (is) hij als speler, trainer, sponsor en vriend verbonden aan “de roodbroeken”. Mario speelde op 8-jarige leeftijd zijn eerste officiële wedstrijd voor VCS en debuteerde op 17-jarige leeftijd in het eerste elftal. VCS behoorde in die jaren tot de top van het Haagse amateurvoetbal. Als spits had Mario longen als een paard en volgens eigen zeggen was hij niet gezegend met een extreme balvaardigheid, maar wel een speler die een ploeg op sleeptouw kon nemen.

Mario kende vele hoogtepunten bij zijn VCS zoals o.a. in seizoen 1995-1996 de kampioenschapwedstrijd met VCS in de 1e Klasse uit bij Nieuwenhoorn. Mede door twee doelpunten van Mario boekte VCS een overtuigende 2-4 zege en werd hiermee kampioen van de zondag 1e Klasse A KNVB en promoveerde hiermee naar de Hoofdklasse KNVB (op dat moment nog de hoogste Klasse in het amateurvoetbal).
Een ander hoogtepunt aan zijn voetbalcarrière vond plaats bij zijn korte overstap naar HMSH. In dat seizoen (1993-1994) werd hij niet alleen met HMSH kampioen van de zondag 2e Klasse A van de KNVB maar won hij ook de finale van de Haagsche Courant Cup.

Ook Mario de Boer vindt dat ons Haagse voetbalverleden nooit vergeten mag worden want helaas komen deze tijden nooit meer terug. Voor hem is dit dan ook de rede dat hij graag zijn financiële steentje aan onze website wil bijdragen.

Wij willen Mario hiervoor enorm bedanken.

Team Stichting Haagse Voetbalhistorie

Ps, mochten er nog meer voetballers / trainers of gewoon clubleden met een eigen bedrijf het voorbeeld van o.a. Mario willen volgen, mail dan naar: haagse.voetbalhistorie@gmail.com