Met veel trots kunnen we aankondigen dat wederom voetballers (in dit geval keepers) met een groot Haagse voetbalverleden en een eigen bedrijf zich aansluiten als sponsor van onze website haagsevoetbalhistorie.nl
Café De Stad (Kettingstraat 6 in Den Haag) van Patrick en Jari Puister heten wij van harte welkom als nieuwe sponsor, maar ook als “Vriend van Haagse Voetbalhistorie”. Bedankt voor jullie fantastische financiële ondersteuning en het vertrouwen in ons.
De familie Puister is zeer bekend in ons mooie Haagse voetbalwereldje. Met Jan, Patrick en Jari Puister zien we drie generaties topkeepers op rij in de Haagse voetbalhistorie. Patrick is ook nog een tijd keepers- en assistent-trainer geweest en bovendien ook scheidsrechter. Jari kennen we voornamelijk van de laatste gloriejaren bij Quick en staat dit seizoen bij VELO onder de lat.

Vader en zoon Puister runnen nu al een flink aantal jaren succesvol Café De Stad aan de Kettingstraat 6, wat zich midden in het centrum van Den Haag bevindt. Een café waar iedereen welkom is en waar men nog persoonlijke aandacht voor de gast heeft. Je kunt hier terecht voor een (h)eerlijke kop koffie, een goed glas wijn en diverse bieren. Voor de deur heeft Café De Stad een mooi terras waar je ’s middags lekker van de zon kunt genieten.

Het doet ons goed dat wederom twee bekende spelers uit de Haagse voetbalhistorie met een eigen bedrijf de waarde van onze website inzien en hierdoor hun financiële steentje aan ons project graag willen bijdragen. Hoop dat veel voetballers dit voorbeeld nog gaan volgen.

Patrick & Jari nogmaals bedankt!

Team Haagse Voetbalhistorie