Kijk, hier worden wij nu heel vrolijk van! Twee weken geleden kwam tijdens de eerste competitiewedstrijd van Duindorp SV 1 Lennard Verbruggen van “Verbruggen onderhoud, schoonmaak en glazenwasserij BV” naar mij toe met zeer lovende woorden over onze website Haagse Voetbalhistorie. Naast dat Lennard al jaren sponsor is van Duindorp SV met een groot reclamebord, de jeugdafdeling financieel ondersteunt en dit jaar met zijn bedrijf ook op de nieuwe shirts van het eerste elftal pronkt, wil hij ook dolgraag als sponsor financieel zijn steentje financieel bijdragen aan onze website.
Afgelopen zaterdag op het historische Houtrust werd het sponsorschap officieel vastgelegd.
Lennard Verbruggen (rechts) en zijn zoon Mitchell (speler Duindorp SV 1) van “Verbruggen onderhoud, schoonmaak en glazenwasserij” aan het begin van een mooie en succesvolle samenwerking met onze website.

Zoals hier eerder vermeld, de waardering van Lennard met wat wij allemaal doen met de Haagse voetbalhistorie is enorm. Hij vindt het daarom ongelooflijk dat wij maar zo weinig sponsoren hebben. Ondanks dat hij het met zijn bedrijf enorm druk heeft en ook nog eens bij Duindorp SV actief is wil Lennard zich voor ons gaan inzetten om meer sponsoren aan te gaan trekken.

Bij deze verwelkomen wij dus “Verbruggen onderhoud, schoonmaak en glazenwasserij BV” en bedanken Lennard voor zijn vertrouwen en zijn enthousiasme. Op naar een mooie en succesvolle samenwerking!

Team Haagse Voetbalhistorie
E-mail: haagse.voetbalhistorie@gmail.com