De oproep op woensdag 16 maart j.l. of bedrijven uit de Haagse regio ons nieuwe (aanstaande) Haagse Voetbalhistorie Fotoboek willen sponsoren heeft zijn vruchten afgeworpen. Ook de melding dat als je voor 26 maart voor 25 euro “Vriend van Haagse Voetbalhistorie” wordt, je naam (en je oude / huidige club) in het boek wordt vermeld was op één dag erg succes. Geweldig dat vooral “oud-voetballers” / clubmensen aan het boek en aan onze website hun financiële steentje willen bijdragen. Een overzicht van gisteren:

Theo Vuijk van Rijschool Fly-Over in de Vreeswijkstraat 669 te Den Haag wil hoofdsponsor van ons boek worden.

Willem Koegler van KOEGLER INTERIEUR BV Tapijtshop in de Choorstraat 51 te Delft wordt zowel sponsor van onze site (d.m,v. een banner) en ook sponsor van ons boek.

Als Vrienden van Haagse Voetbalhistorie mochten we gisteren verwelkomen:

Mario de Benedictis van Ristorante Italiano Bacco Perbacco in de Van Speijkstraat 246 te Den Haag is zowel met zijn restaurant en als voetballer van G.S. Azzurri en SVPTT 2x Vriend geworden.

Nol Zwennes van ADS
Willem Bartels van HS Texas DHB
Ruud Staas van o.a: Wilhelmus, TONEGIDO, Hsv ADO
Kees Thies van FC Den Haag, TONEGIDO, Scheveningen en VUC

Heren, namens Stichting Haagse Voetbalhistorie enorm bedankt voor jullie prachtige gebaar en vertrouwen.
Klik hier om te bekijken welke voetballers inmiddels allemaal al Vriend van de Haagse Voetbalhistorie zijn geworden.

Wilt u ook vriend worden van onze Stichting de Haagse Voetbal Historie en ons hiermee helpen om de historie levend te houden? Dat kan door 25 euro over te maken op NL63 INGB 0008 3160 54 t.n.v. Stichting Haagse Voetbal Historie. Vermeld daarbij a.u.b. uw volledige naam en bij welke voetbalclub u het langst heeft gespeeld.

Als vriend van Stichting de Haagse Voetbal Historie wordt uw naam en uw (voormalige) club(s) tot minimaal eind 2022 vermeld op onze website en krijgt wordt uw naam vermeld in ons nog te verschijnen fotoboek.

Sponsoren voor onze website en/of boek zijn uiteraard ook van harte welkom.