Het is inmiddels traditie geworden dat één keer per jaar al die verdwenen voetbalverenigingen uit de Haagse regio weer tot leven komen! Dat veel oud leden van al die clubs weer samen komen en een aantal van hun weer het oude vertrouwde clubtenue aan doen om gezellig weer samen een potje te voetballen en (het belangrijkste) de derde helft samen weer te vieren.
Dit jaar is “De Dag van de Haagse Voetbalhistorie” op zaterdag 24 augustus a.s. op het terrein van Duindorp SV.

Van de afgelopen 14 edities van ons toernooi waren de recensies in de media overweldigend met teksten zoals; “Een groot theater vol nostalgie” tot “Een feest der herkenning” en van “Honger naar het verleden” tot “Mooie clubs en mooie mensen”.

Ook dit jaar belooft het bij Duindorp SV een spectaculaire en unieke dag te gaan worden. Vanaf januari dit jaar is de club al volop bezig met de organisatie van dit grote evenement. Zo wordt bijvoorbeeld op een helft van het tweede veld (aan de kant van Svv Scheveningen) een podium, een hele grote bar en heel veel tafels, banken en stoelen geplaatst. Hoofdsponsor Heineken gaat bijvoorbeeld hiermee een hele grote rol bij invullen. Dit gedeelte van het terrein zal dus de ontmoetingsplaats worden van al die oud voetballers en leden. Hier zullen dan ook de 5 geboekte artiesten gaan optreden.

Net als in de jaren tachtig, toen Duindorp SV jaarlijks het ooit zo befaamde “Sterrenslag” succesvol organiseerde, zult u vervolgens rondom het gehele terrein op Sportpark Houtrust diverse drink- en eettenten tegen komen.

We trappen op zaterdag 24 augustus al om 09.00 uur af met een “Walking Football Toernooi, waarvoor zich maar liefst 12 teams zich voor hebben ingeschreven. Voor het middagtoernooi hebben 35 teams van voornamelijk niet meer bestaande voetbalclubs zich ingeschreven. Let wel, de eerste drie poules van dit toernooi beginnen al om 11.15 uur! Alle contactpersonen van deze teams zijn hiervan inmiddels op de hoogte gesteld.

Als wij zo de verhalen horen komen er heel veel mensen op zaterdag 24 augustus een kijkje nemen op dit bijzondere voetbalfeest. Duindorp SV en website Haagse Voetbalhistorie kunnen nog steeds voor deze grote happening financiële ondersteuning gebruiken. Wilt u dus met uw bedrijf een hele grote doelgroep rondom deze dag bereiken en samen met ons hiervan een onvergetelijke dag van te gaan maken, dan kunt u zich nog steeds aanmelden als sponsor.

Samen met Duindorp SV nodigen wij iedere Haagse voetbalhistorie liefhebber uit om gezellig die dag langs te komen om vervolgens vele bekende oud teamgenoten en vroegere tegenstanders weer te ontmoeten en hiermee oude herinneringen weer naar boven te halen.