Wederom kunnen wij vol trots aankondigen dat een oud-voetballer met zijn eigen bedrijf sponsor is geworden van onze website Haagse Voetbalhistorie. Welkom JK Haarverzorging, gevestigd aan de Apeldoornselaan 292 A te Den Haag, de kapperszaak van eigenaar John Kerkhof.
Ook John Kerkhof heeft zijn sporen verdiend in de Haagse voetbalhistorie. Ooit speelde hij in de jeugd bij sv Ornas en Rsv De Flamingo’s om vervolgens van zijn 17e t/m 28e jaar als midden-mid (en later als rechtsbuiten) voor het eerste elftal van de Hvv Spoorwijk uit te komen. Voor John was het fanatieke voetbal maar bijzaak, daarom koos hij er voor om na de Hvv Spoorwijk bij de lagere senioren van Hsv VUC en vervolgens bij Hvv Laakkwartier te gaan voetballen.

John was regelmatig op ons Haagse Voetbalhistorie Toernooi te bewonderen, eerst nog als actief voetballer en later als toeschouwers. Het genot om al die oude voetbalmaten (maar ook zijn voormalige tegenstanders) weer te ontmoeten maakte hem enthousiast om meer voor onze website te willen gaan betekenen.

Daarom zijn wij zeer vereerd dat John Kerkhof zijn kapperszaak JK Haarverzorging (al ruim 30 jaar een begrip in de Haagse regio!) wil verbinden aan ons project Haagse Voetbalhistorie. John namens ons team bedankt voor het vertrouwen, je enthousiasme en de financiële ondersteuning. Wij hopen dat nog veel oud-voetballers met een eigen bedrijf jouw voorbeeld nog zullen volgen.

Team Haagse Voetbalhistorie
Email: haagse.voetbalhistorie@gmail.com