Eindelijk even tijd gevonden om terug te denken aan mijn voetbaltijd. Ik was 29 jaar toen ik in het 1e elftal van L.v.v. “De Postduiven” kwam. Eigenlijk al te oud, maar dat kwam door mijn avondstudies.

Als 15 jarige wilde ik niet meer naar school. Ik ging werken bij de “Plaatselijke Telefoondienst” in Den Haag. Al snel had ik in de gaten dat ik beter op school had kunnen blijven, dus begon ik aan het volgen van avondstudies. Dit heb ik tot mijn 29ste jaar gedaan.
Aan het begin van het seizoen 1976-1977 kreeg ik dus tijd om te gaan trainen. Ik kwam in het 1ste elftal en heb er tot mijn 42ste jaar in gestaan als voorstopper (laatste seizoen 1988-1989). In die jaren heb ik heel wat teamgenoten gehad. Hieronder volgen de namen in (redelijke) volgorde van tijd (ik zal er zeker nog wat zijn vergeten):

Ton van Koutrik; Dick de Boer; Gerrit de Graaf; Dick van der Heide; Kees van der Heide; Anton Lazarom; Freek Beckschebe; Dick Beckschebe; John Pronk; Sjors Smith; Paul Groenewegen; Fred Smitschouten; Martin Hut; Theo Vink; Jan Pols; Leen Spek; Wim Hut; Rinus Sprinkhuizen; Martin Thoen; Louis Behre; Wim Vink; John de Vree; Nol Vermeulen; Hans Walther; Dick Tork; Jan de Greef; Charles van der Gaag; Dick van der Spek; Wout Toet; Chris van Dijk; Lex Vermeulen; Kees Kroon; Mick Mallander; Wim Behre; Lex Houweling; John Groenewegen; John Orie; Glen Hooplot; Richard Hackard; Job Vermaat; Gijs Kortekaas; Michel Timmermans; Fred Nolten; Guus van Bodegom; Patric Kantoor; Thierry Stanneveld; Fred Thoen; Wil Moerland; Mario Moerland; Job Storm; Willem Looye; Richard Looye; Ronald van der Hoeven; Gerard Bijsterbos; broer van Michel Timmermans en Fred Thoen.

Keepers: Henk Zaal; Zeeg de Bruin; Frans Pronk; Peter van Uffelen en Joop Beekhuizen.

Trainers: Theo Kleindijk; Jan Villerius; Wiek Hermans; Jan van der Berg; Hans Jung; Koos Stam; Joop Jochems; Wout Pronk en Miel Hollard.

Helaas heb ik geen foto’s meer, overigens hingen deze in de kantine aan de muur in A3 formaat. Tussen 1976 en 1989 speelden we wisselend in de 4de en 3de klasse KNVB.

Onder het voorzitterschap van Arie Paulusse en Ab Fröling ben ik nog penningmeester geweest (in totaal 3 jaar).
In 2004 heb ik de oorkonde “50 jaar lidmaatschap” ontvangen.
In 2007 heb ik mijn lidmaatschap opgezegd omdat ik het niet met het beleid eens was en volgens mij het einde van de vereniging naderde. Helaas is dit uigekomen.

Ik hoop hiermee een bijdrage te hebben geleverd voor jullie uitstekende site over de Haagse voetbalhistorie.

Groeten,

Wim van der Eijk