We gingen de uitdaging aan want er was nog geen (puur) fotoboek over de Haagse voetbalhistorie. Ons mooie voetbalverleden leeft enorm onder de Haagse voetballiefhebbers en daarom durfde we dit risico aan te gaan. Het gaat inmiddels erg goed met de boekverkoop want in een paar dagen tijd zijn we zaterdag inmiddels de 100 (van de in totaal 400) verkocht.

U moet er dus snel bij zijn en daarom zijn wij ondertussenmet een voorverkoop begonnen.

Komt u het boek bij ons (op Scheveningen) ophalen dan kost het 32,50 anders bij opsturen dan komt er 7,50 bij. Let wel, bij een bestelling en/of verzenden geef ons dan wel uw mail/adresgegevens door door te mailen naar: haagse.voetbalhistorie@gmail.com

Dus als u 32,50 (of 40 euro) kunt overmaken naar rekeningnummer NL63 INGB 0008 3160 54 tnv Stichting Haagse Voetbalhistorie dan bent u tot nu toe voor 100% verzekerd van ons prachtige fotoboek dat 30×30 is en uit 200 bladzijden met nostalgische foto’s bestaat.

Zodra we de boeken binnen hebben (als het goed is in de eerste week van juni) nemen wij met iedereen die een boek heeft gekocht persoonlijk contact op.

Met vriendelijke groet,

Team Haagse Voetbalhistorie